Szállítás

Házhozszállítás

Ingyenes szállítás 15 000 Ft vásárlás felett

Választható ajándék 5000 Ft vásárlás felett

5000 Ft felett választható ajándék
15000 Ft felett ingyenes szállítás

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kedvezmény
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
scrunchie.hu webáruház
Cím:
6000 Kecskemét, Hajdú utca 4.
Személyes átvétel itt:
6000 Kecskemét, Hajdú utca 4.
Telefon:
Áruház neve:
scrunchie
Adószám:
56816107-1-23
Nyilvántartási szám:
55506939
Nyilvántartásba vétel dátuma
2021.01.02.
Bankszámlaszám:
10702112-63719851-51100005
Kapcsolattartó neve:
Fazekas Csilla
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36205589020
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás

Személyes átvétel az üzletünkben

Személyes átvétel előre egyeztetett időpontban lehetséges a következő címen: 6000 Kecskemét, Hajdú utca 4.

Tel.: 06-20/558-9020
Szállítási költség: 0 Ft

MPL futárszolgálat

mpl
Az utánvét összegét a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni a címzett.

Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Sikertelen egyeztetés esetén az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
2 260 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes

PostaPont

postapont
Posták + Mol kutak + Coop üzletek

A Postán maradóként vagy PostaPontra címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap lehet. A Postán maradóként feladott küldemények átvétele a posták nyitvatartási idejében, akár hétvégén is lehetséges.
Az MPL postai átvétel esetén is biztosít bankkártyás utánvét-fizetési lehetőséget a címzettek részére.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 845 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes

MPL Csomagautomata

postapont
Automatára címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag érkezéséről és az átvételi határidőről, mely az SMS kézbesítését követő 2 munkanap. A legtöbb automata a hét minden napján, 0-24 órában hozzáférhető. A csomag az üzenetben kapott azonosító kóddal, várakozás nélkül kivehető az automatából. Amennyiben a csomag utánvétes szolgáltatással került feladásra, a csomag átvételéhez a címzettnek az automatánál bankkártyával kell rendeznie az árufizetés összegét. A küldemény rekesze a fizetést követően nyílik.
Ha a csomagot a 2 munkanapos határidő alatt nem vették át, a küldeményt beszállítják a postára. Ekkor a címzett SMS-ben vagy e-mail-ben újabb tájékoztatást kap arról, hogy csomagja mely postán került elhelyezésre és azt meddig veheti át (a feladó megjelölése szerint 5 vagy 10 munkanap áll rendelkezésére).
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 375 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes

Postai ajánlott levélként

A posta kézbesíti ki a vásárláskor megadott címre és elhelyezi a postaládában.

Kérem, hogy emeletes ház/társasház esetén legyenek szívesek az EMELETET és AJTÓT is megadni! Ennek hiányában a posta nem kézbesíti ki a levelet.
Termék mennyiség
Szállítási költség
1
3
1 070 Ft
4
-
3 000 Ft

Házhoz szállítás Foxpost

foxpost_hu_api2_homedelivery
Házhozszállítás esetén 2-3 munkanap az általános kiszállítási idő, miután futár átvette a csomagot. A kiszállítást megelőzően Viber üzenetben vagy SMS-ben és e-mailben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Az e-mailben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is.
A címzettnek nem kell egész nap készenlétben állnia, mert a futárszolgálat 2 órás időintervallumon belül vállalja a csomag kiszállítását, ráadásul közvetlenül fel tudja vele venni a kapcsolatot.
A futár kétszer kísérli meg a csomag kézbesítését, amennyiben egyik alkalommal sem jár sikerrel, a küldemény visszaszállításra kerül a feladónak. Sikertelen kézbesítés esetén a futárcég minden alkalommal e-mail útján értesíti a címzettet a kézbesítés eredménytelenségéről.
Az utánvét összegét a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudja fizetni a címzett.

Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
2 160 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes

Foxpost csomagautomaták

foxpost_hu_api2_automata
Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap a futárra várnod. A csomagautomaták 0-24-ben elérhetőek. Rendelésed akár 1 munkanap alatt kiszállítjuk. Amint az megérkezik az automatába, e-mailben és elsődlegesen Viberen vagy pedig SMS-ben küldünk értesítőt, és egy egyedi kódot, mellyel 4 napig átveheted. Csomagod bármikor és bárhol nyomon követheted a FOXPOST applikációban, és segítségével át is veheted. Amennyiben regisztrált felhasználónk vagy, és ugyanazon adatokkal rendeltél itt a webshopban, mint ami a FOXPOST fiókodban szerepel, akkor gyorsan és könnyedén átveheted alkalmazásunkkal, és még az egyedi kódra sem lesz szükséged. Fontos: az automatáinknál csak bankkártyával tudsz fizetni vagy FOXPOST applikációs átvétel esetén SimplePayen keresztül.
Csomagodat 14 napon belül a webshop kondíciói szerint visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 125 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes

Packeta.hu

packeta_hu
Nagy előny azon vásárlók számára, akik nem szeretnek a futárhoz alkalmazkodni, hiszen az átvevőhelyek nyitvatartási idejében bármikor átvehetik csomagjaikat.
A csomag nyomkövetési számmal rendelkezik, amelynek segítségével valós időben követheti nyomon a csomag útját. Ezt csomagfeladás után e-mail-ben kapja meg.
Miután csomagja megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre, jelszót küldünk Önnek SMS-ben és e-mailben. Ezután a csomagot 7 napon belül veheti át.
Az utánvétes csomagokat az átvevőhelyeken a címzettek készpénzzel és bankkártyával is ki tudják fizetni. Bankkártyával terminálon keresztül tud fizetni a címzett, ugyanúgy, ahogyan más üzletekben is. Viszont a címzettnek nem kell készpénzben kifizetnie az utánvét összegét még ott sem, ahol nincs bankkártya terminál. Ilyen esetben az átvevőhely alkalmazottja egy linket küld e-mailben és SMS-ben a címzettnek, amelyre kattintva, átkerül egy online fizetési oldalra, ahol kifizetheti az utánvét összegét, online fizetésre alkalmas bankkártyával.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
14 999  Ft
1 205 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
Fizetés

Készpénzzel a helyszínen

Előre utalással

A termék(ek) összekészítése és szállítása a rendelési végösszeg beérkezése után történik.
Előre utaláshoz szükséges adatokat a díjbekérő tartalmazza.

Utánvéttel

A termék ára, a szállítási költség és az utánvét díja a csomag átvételekor fizetendő.

Online bankkártyás fizetés

Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
Kedvezmény
  • Vásárlások után pontokat írunk jóvá a regisztrált vásárlók fiókjában, melyek bármikor beválthatóak.
  • Amennyiben a felugró ablakon keresztül feliratkozik hírlevelünkre, úgy egy 150 Ft-os kuponnal ajándékozzuk meg, melyet a következő vásárlása alkalmával tud felhasználni. Ez a kuponkódot tartalmazó ablak csak egyszer ugrik fel a KÉREM A KUPONT gomb megnyomása után. E-mail-ben nem küldjük ki.
  • Amennyiben regisztráció során iratkozik fel a hirlevelünkre, úgy jóváírunk 150 pontot a pontgyűjtő számláján, amit akármelyik vásárlásához felhasználhat.
  • 5.000 Ft-os vásárlás felett 1 db ajándék termék választható a kosár oldal alján felkínált termékekből.
  • 15.000 Ft-os vásárlás felett ingyenesen kiszállítjuk a csomagját.
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!